Page 3 - majales
P. 3
یکـی از وجـوه متمایـز کننـده غذاهـای فارسـی سـرو متنـوع و منعطـف بـا شـرایط برگـزاری
مجالـس و سـمینارها مـی باشـد کـه شـامل:
سرو در محل برگزاری توسط سرآشپزان فارسی
سـرو در محـل توسـط سرآشـپزان فارسـی یکـی از محبـوب تریـن و بهتریـن مـدل هـای سـرو
نـزد مشـتریان قدیمـی و سـابقه دار فارسـی مـی باشـد.
در ایـن مـدل سـرو ،غـذا از آشـپزخانه توسـط سیسـتم حمـل و نقـل بـه همـراه سرآشـپزان
مجـرب ارسـال مـی گـردد و در محـل برگـزاری ،غـذا بـه دمـای مطلـوب سـرو مـی رسـد و در
ظـروف مخصـوص تزئیـن و آمـاده سـرو در میـز نهـار و یـا شـام مـی گـردد.
همچنیـن در صـورت وجـود فضـای آزاد ،طبـخ انـواع کبـاب هـا در محـل توسـط سرآشـپزان
امـکان پذیـر مـی باشـد کـه تمامـی تجهیـزات لازم طبـخ کبـاب آورده مـی شـود.
سرو در باکس گرم نگهدارنده با سیلور پایه دار
در ایـن نـوع ،سـرو غـذا درظـروف سـیلور پایـه دار بـه صـورت کشـیده شـده ،داغ و تزئیـن
شـده در باکـس هـای مخصـوص توسـط سیسـتم حمـل و نقـل ارسـال مـی گـردد2 .
لازم بـه ذکـر اسـت غـذا پـس از تحویـل درب منـزل مشـتریان محتـرم ،بـه شـرط بـاز نشـدن
درب باکـس و خـارج نشـدن غـذا از آن مـی توانـد در حـدود یـک سـاعت گرمـای لازم جهـت
قـرار گرفتـن روی میـز را حفـظ کنـد.
ایــن مــدل ســرو بــه مشــتریانی پیشــنهاد مــی گــردد کــه بــه علــت محدودیــت در محــل
برگـزاری ،امـکان سـرو توسـط سرآشـپز در محـل را ندارنـد و یـا بـه سـادگی و در عیـن حـال
کامـاً درخـور و شایسـته مهمانـی ایرانـی قصـد برگـزاری مجالـس خـود بـه بهتریـن نحـو را
دارنـد.
www.farsifood.com farsi.food